Rolluiken

Bij Geodima bvba heeft u de keuze uit 3 verschillende soorten rolluiken. De meest efficiënte, kostenbesparende keuze zal telkens met de klant overwogen worden. Elk type rolluik heeft zo zijn voor- en zijn nadelen.

De klant heeft bij zowel de voorzet-, inbouw- als opbouwrolluiken de keuze om deze met handmatige of  elektrische bediening te kiezen. Wanneer het oppervlak van de rolluik zelf groter is dan 3-4 m² raden wij ten stelligste aan om voor een rolluik met elektrische motor te kiezen. Door onze bewuste keuze om resoluut voor topkwaliteit te gaan werken wij met Somfy-motoren. Al jaren de referentie op het vlak van geautomatiseerde rolluik-systemen.

HOME MOTION somfy logoB-highmini

De geleiders en en de rolluikkast zijn steeds beschikbaar in alle RAL-kleuren.

RALkleurenmini1

1. Voorzetrolluiken: Deze zijn de beste oplossing bij renovatie. Het rolluik wordt tegen de buitenzijde van het raamkozijn geplaatst. Voorzetrolluiken bestaan in verschillende stijlen en kleuren zodat de vormgeving perfect kan aansluiten bij de architectuur van uw woning.

voorzetmini

2. Inbouwrolluiken: Deze zijn geïntegreerd in de constructie, de rolluikkast wordt volledig ingewerkt in het metselwerk.

inbouwmini

3. Opbouwrrolluiken: Vormen één geheel met het raam. Dit type rolluik wordt geïnstalleerd als een raam, waardoor de oppervlakte van het raam zelf daalt.

opbouwmini