MB 45

MB-45 is een modern aluminium systeem bedoeld voor het ontwerpen van een mooie leefruimte. Dit kan zowel een binnen-of buitenontwerp zijn waar thermische behuizing niet van belang is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn met verschillende soorten scheidingswanden, ramen, handmatige en automatische schuifdeuren, draaideuren, balkons, etalages en andere ruimtelijke structuren.

mb45s

De inbouwdiepte van de raamprofielen bedraagt respectievelijk 45 mm (frame), 54 mm (raam), en 45 mm (deur). Dergelijke diepte van het raam en het raambeslag geven na het sluiten aan de buitenzijde het effect van een egaal oppervlak. Door de vorm van de profielen kan men slanke  en resistente raam-en deurprofielen bereiken met een moderne look.

Een zeer belangrijke kwaliteit van het MB-45 systeem is de mogelijkheid om de profielen, waaronder kozijn, raam en naad, te laten buigen in verschillende gebogen constructies.

mb45asDe dichtheid van de profielen is verzekerd dankzij de toepassing en het gebruik  van speciale afdichtingen uit EPDM (synthetisch rubber) waardoor de weerstand gegarandeerd wordt tegen veroudering en oxidatie.

Het kenmerk van dit systeem is tevens de nauwe verbinding met MB-60 en MB-70 raam / deur-systemen. De veelzijdigheid en aantrekkelijkheid worden extra ondersteund door de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende varianten van structurele details. Bijvoorbeeld het afdichten van de onderste deurvleugel, afdichten van de schuif-en draaideuren, vorm glaslatten en vorm en hoogte van de deurdrempel. Dit systeem kan ook verbonden worden met de deur- MB-45s.